TrygFonden Hjertestart

Når et menneske falder om med hjertestop, er hurtig hjælp afgørende.

Hver dag får flere end 10 danskere hjertestop. Når det sker, starter en kamp mod uret. For hvert sekund der går uden genoplivning, falder chancerne for at overleve.

Du kan ikke træde forkert, når du vælger at træde til, hvis et menneske falder om med hjertestop. Du gør en stor forskel, og tænk på, at når du ringer 1-1-2, så vil vagtcentralen hjælpe dig igennem hele forløbet.

For ca. 3 år siden købte Buerupegnens Beboerforening en hjertestarter, som hænger på Forsamlingshuset.

Nu arrangerer Beboerforeningen, i samarbejde med TrygFonden, igen et hjertestarterkursus i Forsamlingshuset Buerupvej 24, 4450 Jyderup.

Torsdag d. 26. september 2019 kl. 10 – 13

Kurset er gratis og for alle, det kræver ingen forkundskaber.

Du er også velkommen, hvis du bare skal have det genopfrisket.

Tilmelding til Formand Dorthe Rasmussen på mail: dalskov@mail.dk senest d. 23. september.

Opdateret d. 21.08.2019