Samtalesalon i Buerup Forsamlingshus

Tirsdag den 24. april kl. 19.00

Buerup Menighedsråd og Buerupegnens Beboerforening inviterer igen til samtalesalon.

Over en god kop kaffe og kage lægger vi op til en samtale om nogle af de store spørgsmål i tilværelsen. Samtalen ledes af sognepræst Mogens B. Hagen.

Temaet vil denne gang være Lykke.

Baggrunden for samtalen er bogen Lykke skrevet af Christian Bjørnskov fra Aarhus Universitetsforlags serie Tænkepauser.

Forlaget skriver:

Denne mand har fundet lykken. Ikke bare sin egen, men også din og min. Og modsat os andre ved Christian Bjørnskov, lykkeforsker ved Aarhus Universitet, hvad vi taler om, når vi taler om lykken. Der er den korte, som når AGF sikrer sig en sjælden sejr, og den meget vigtigere lange. Den vi mærker med vores eneste ene, og når virkeligheden overstiger vores forventninger - indtil vi hæver overliggeren for vores liv på ny. Den lykke kan endda være gods eller guld, bare vi bruger det med andre mennesker. Men ikke vores børn. De bringer ulykke, indtil de flytter hjemmefra.

Vi opfordrer til, at man har læst bogen på forhånd.

Leif Hesseldahl har bestilt bogen, og man kan henvende sig til ham på tlf. 3027 6308

Opdateret d. 13.03.2018