I forbindelse med Sankthansaften d. 23/6 2017 skriver Jeanette Moll Sørensen fra foreningens bestyrelse:

"Det var rigtig dejligt, at vi kunne tage vores nye have i brug til vores grill samt den gode legeplads for alle vores små børn, så de ikke kom ud på vejen
Vi skylder vores flittige seniorer, som har stået for det kæmpe arbejde med haveprojektet, en STOR tak for deres store indsats, det er blevet rigtig dejligt og brugbart og uden jeres ihærdighed var det ikke blevet til noget, så
I fortjener den største ros"

Vi skal således nu selv finde penge til vores have, vi kan ikke være bekendt at den ligner en byggeplads, 2 år efter vi er færdige med vores renovering af huset.

Vores plan er følgende:

Hegn på toppen af skråningen, udføres af Leif Juhl, LJ-plant fra Gørlev.

Planering af arealet, efterfølgende fyldes op med stabil, grus afslutte med perlesten.

Der skal etableres nogle flisearealer til bord-bænkesæt. Fundraisinggruppen vil søge Tuborg-fonden om støtte til bord-bænkesæt.

Selve skråningen skal beplantes.

Ved den nye terrassedør skal der laves et ordenligt indgangsparti.

Buerupegnens beboerforenings Bestyrelse

Mikael Martinussen og Dorthe Rasmussen