Foreningen arbejder for tiltag for børn og unge i Buerup og Reerslev.

Vi er en forening, som startede Børnehaven Nordlyset i Reerslev, der blev grundlagt i 1992 og fungerede som en selvejende børnehave frem til kommunesammenlægningen i 2007.

Den er nu overgået til kommunal børnehave, men vi har stadig plads i forældrebestyrelsen og fungerer som interesseforening bag børnehaven.

Vi afholder 2 årlige sodavandsdiskoteker, som foregår i Buerup forsamlingshus.

Der holdes også videoaften/hygge, hvor vi spiser sammen og overnatter i forsamlingshuset.

Vi afholder 1 årlig film/hyggeaften med overnatning i forsamlingshuset. Vi spiser aftensmad sammen derefter spil m.m.

De bestemmer selv hvilke film, de vil se, vi afslutter weekenden med at spise morgenmad sammen.

Foreningen står også bag B.B.R-klubben, som er et tilbud for børn og unge fra 4.-7. klasse.

Vi lægger vægt på, at det er de unge, som vælger hvad vi laver i klubben.

Vi mødes i Buerup forsamlingshus mandag i ulige uger fra kl. 13.00-17.00.

Har du andre gode ideer, som vi kan hjælpe vores børn og unge med, vil vi blive glade for at høre fra dig.

Det koster 75.- kr. at være husstandsmedlem/år.

Dette går til at støtte vores aktiviteter i foreningen.

B.B.R.

v/ Dorthe Rasmussen